zaterdag, 21 januari 2017 18:00

Buitenland weekend 25 t/m 29 mei Aanbevolen

Geschreven door Activiteiten commisie
Beoordeel dit item
(1 Stem)
Ook dit jaar organiseert MTC Motovatie weer haar jaarlijkse Buitenlandweekend.

Vanaf Amstelveen is het ongeveer 263 kilometer tot aan Moselkern, het dorpje waar wij gedurende 4 dagen zullen verblijven.
Moselkern ligt aan de Moezel, waarlangs u nog veel meer typische wijnstadjes en dorpen zult aantreffen. Frankisch vakwerk en witgepleisterde huizen, zand-en leisteen zorgen voor romantische stadsbeelden. Door de gunstige steile hellingen is het Moezelland één van de gebieden met de meeste  kastelen en burchten van Europa.


Helaas zijn er maar weinig burchten die de verwoestingen tijdens de annexatie-oorlogen van Lodewijk XIV van Frankrijk hebben overleefd. Een onbeschadigd pronkstuk is Burg Eltz, een typische woonburcht met een bezienswaardig interieur in het Elzdal bij, inderdaad, Moselkern.
Ons hotel, Hotel Moselkern aan de Moselstrasse 15 in Moselkern, heeft een Biergarten aan de voorzijde en 23 tweepersoonskamers met uitzicht op de Moezel of de wijngaarden. Tevens zijn er nog 2 éénpersoonkamers. Er is een lift en gratis Wifi in de gemeenschappelijke ruimtes.

De kosten voor dit weekend bedragen € 235,- per persoon. Uw inschrijving is pas geldig wanneer het ondertekende inschrijfformulier, de contributiebetaling over 2017 en de betaling voor het Buitenlandweekend zijn ontvangen. Hierdoor wordt tevens de volgorde van inschrijving bepaald.

Het inschrijfformulier treft u in dit clubblad en zal ook beschikbaar zijn op de Nieuwjaarsreceptie op 6 januari 2017.
Er is dit jaar voor 48 personen gereserveerd (dat is het volledige hotel), dus wees er snel bij! Mocht het aantal inschrijvingen hoger uitvallen dan wordt er een reservelijst samengesteld.

Voor de laatste details, het roadbook en de groepssamenstelling wordt er op donderdagavond 20 april 2017 vanaf 20.00 uur een informatie avond georganiseerd. Voor vragen kunt u contact opnemen met Jochem Kuiper (06 29571673) of Anita Dieters (06 20889435).

Met vriendelijke groet,
Het bestuur van MTC Motovatie

Gelezen: 1225 keer Laatst aangepast op zondag, 05 maart 2017 11:35
Log in om reacties te plaatsen